Lukk

Vårroser
Til 4 porsjoner trenger du
400 gram
glutenfri butterdeig
100 g
kokosmelk
1 ss
havrekrem
1 ss
maisstivelse
2 ss
kondensert melk
2 stk
røde epler
2 ss
sukker
21 ss
melkefritt smør
1/2
sitron
1
lime
tranebærpulver
20 gram
hvit sjokolade (ichock)
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225 grader.
- Kjevle ut butterdeigen og trykk ut 4 sirkler. Plasser de i et stort glass.
- Visp sammen det tykke fra kokosmelken sammen med havremelk, kondensert melk og maisstivelse
- Fordel oppå butterdeigen
- Del eplene i to og ta ut kjernen
- Del eplene i tynne skiver og legg i en skål
- Tilsett sitronsaft, sukker og smør
- Plasser skålen i mikrobølgeovenen i 1,5 minutte eller varm opp forsiktig i en kjele til epleskivene er blitt myke
- Plasser epleskivene i en sirkelen på butterdeigen
- Bakes i ovnen 15 minutter til butterdeigen har fått litt farge
- Ta ut og avkjøl
- Før servering kan du drysse tranebærpulver og revet hvit sjokolade over (valgfritt)
1 porsjon, 1/4 av oppskriften, gir 2,7 gram protein og 130 mg phe.