Lukk

Pølser
Til 10 pølser trenger du:
250 gram
grovrevet søtpotet
175 gram
finhakket champignon
1
stor gul løk (180 gram)
1 ss
olje
30 gram
margarin
1 ts
tørkede urter
1 ss
tomatpurè
1,7 dl (95g)
lavproteinmiks
3 ss
lavproteinmiks til steking
sukkerkulør
salt og pepper
olje til steking
Slik gjør du:
Varm opp en stekepanne med olje og margarin.
- Stek søtpoteter, sopp og løk på middels varme, ca. 5 minutter til det er blitt mykt
- Tilsett urter, salt, pepper, tomatpuré, sukkerkulør og rør sammen
- Fjern pannen fra platen og tilsett lavproteinmiks, rør om og avkjøles
- Form pølsene slik du ønkser (kan også lages som kjøttboller eller hamburgere)
- Vend de i mel slik at de ikke sitter fast
- Stekes i olje på mellomvarme
- Serves umiddelbart eller avkjøles.
Hele oppskriften gir 10,5g protein og 342 mg phe.
1 pølse (uten brød og annet tilbehør) gir 1 g protein og 34 mg phe.