Lukk

Pastinakk-og squashmasala
Til 4 porsjoner trenger du:
2 ss
youghurt naturell
1-2 ss
rapsolje
1/2
gul løk (finhakket)
250 gram
patinakk (skrellet og delt i biter)
250 gram
butternutsquash/gresskar (skrellet og delt i biter)
Tikka Masala curryblanding (finnes både som grytebase og krydderblandning)
400 g
hakkede tomater
100 g
fersk babyspinat
frisk koriander
Slik gjør du:
- Hell olje i en varm jerngryte og brun løken.
- Tilsett pastinakk og butternutsquash/gresskar og stek videre i 5 minutter.
- Tilsett kryddblandingen og de hakkede tomatene og småkok i ca. 15 minutter til alt er passe mykt.
- Tilsett babyspinaten og rør om, kok et par minutter
- Fordel yoghurten over gryten og strø over frisk koriander.
Hele oppskriften gir ca. 20 gram protein (5 g/porsjon)