Lukk

Kanel- og eplegrøt med pasta og kanelstekt eple

Til 1 dl grøt trenger du:

20 gram
Loprofin Makaroni
1 dl
PKU melk
2 ss
vann
30 gram
eple
2 ts
margarin
kanel, sukker og kardemomme

Slik gjør du:

Slik gjør du:

  1. Del makaroniene til biter (på størrelse med couscous) i en morter.
  2. Del eplet i terninger.
  3. Smelt 1 ts margarin i en stekepanne, stek eplet med kanel, sukker og kardemomme i 2 -3 minutter
  4. Bland makaroni, PKU melk og vann i en kjele og kok opp under omrøring. La koke på svak varme i noen minutter til den tykner.
  5. Tilsett eple og kok videre i noen minutter. Hvis grøten blir for tykk kan du spe ut med litt vann.
  6. Bland inn 1 ts matfett og la grøten avkjøles til spisetemperatur

Oppskriften gir 0,42g protein og 11,5 mg phe

 

 

Skriv ut