Lukk

Vegetarpaella

Til to porsjoner trenger du:

1 ss
olivenolje
1/2
gul løk (finhakket)
1
fedd hvitløk
50 g
sellerirot
25 g
rød paprika
25 g
gul paprika
1/2
squash ( i biter)
100 g
Loprofin ris (ukokt)
400 ml
vegetarbuljong
1 ts
paprikapulver
½ ts
gurkemeie
2 ss
tomatpuré
1/2 boks
hakkede tomater (gjerne cherrytomater)
1 klype
cayennepepper
1 ss
frisk persille (hakket)

Slik gjør du:

  1. Hell olivenolje i en stor stekepanne og brun løk og hvitløk i 2-3 min.
  2. Tilsett sellerirot, paprika og squash, brun videre i ca. 4 minutter.
  3. Tilsett Loprofinris, vegetabuljong, paprikapulver, gurkemeie, tomatpuré, hakkede tomater og cayennepepper.
  4. La det hele koke opp og senk deretter varmen.
  5. La retten småkoke i 20-25 min til risen er ferdig kokt. Hvis væsken ser ut til å koke helt bort, tilsett litt mer buljong eller vann.
  6. Rør inn persille rett før servering.

Hele oppkriften gir< 2 gram protein

Skriv ut