Lukk

Vegetarchili

Til to porsjoner trenger du:

2 ts
rapsolje
1 stor
gul løk (finhakket)
1-4
fedd hvitløk (finhakket)
1 ss
chillipulver
1
grønn paprika (i biter)
1
rød paprika (i biter)
1
squash (i biter)
1
bit av en butternutsquash (i biter)
1/2 ts
oregano
En klype
cayennepepper
400 g
hakkede tomater (eller ferske)

Slik gjør du:

  1. Hell olje i en stor jerngryte eller stor kjele og tilsett løk, hvitløk og chilipulver. Brun forsiktig i 5 minutter så det ikke blir for brunt.
  2. Tilsett paprika og brun videre i 5 minutter./li>
  3. Tilsett squash, butternutsquash, oregano og cayennepepper og brun videre i 5 minutter.
  4. Smak til med salt og helle i de hakkede tomatene og la det brune videre i ca. 10 minutter.
  5. Server med Loprofin ris eller pasta.

1 porsjon gir <2 gram protein

Skriv ut