Lukk

Pølser

Til 10 pølser trenger du:

250 gram
grovrevet søtpotet
175 gram
finhakket champignon
1
stor gul løk (180 gram)
1 ss
olje
30 gram
margarin
1 ts
tørkede urter
1 ss
tomatpurè
1,7 dl (95g)
lavproteinmiks
3 ss
lavproteinmiks til steking
sukkerkulør
salt og pepper
olje til steking

Slik gjør du:

Varm opp en stekepanne med olje og margarin.

  1. Stek søtpoteter, sopp og løk på middels varme, ca. 5 minutter til det er blitt mykt
  2. Tilsett urter, salt, pepper, tomatpuré, sukkerkulør og rør sammen
  3. Fjern pannen fra platen og tilsett lavproteinmiks, rør om og avkjøles
  4. Form pølsene slik du ønkser (kan også lages som kjøttboller eller hamburgere)
  5. Vend de i mel slik at de ikke sitter fast
  6. Stekes i olje på mellomvarme
  7. Serves umiddelbart eller avkjøles.

Hele oppskriften gir 10,5g protein og 342 mg phe.

1 pølse (uten brød og annet tilbehør) gir 1 g protein og 34 mg phe.

Skriv ut