Lukk

Pastinakk-og squashmasala

Til 4 porsjoner trenger du:

2 ss
youghurt naturell
1-2 ss
rapsolje
1/2
gul løk (finhakket)
250 gram
patinakk (skrellet og delt i biter)
250 gram
butternutsquash/gresskar (skrellet og delt i biter)
Tikka Masala curryblanding (finnes både som grytebase og krydderblandning)
400 g
hakkede tomater
100 g
fersk babyspinat
frisk koriander

Slik gjør du:

  1. Hell olje i en varm jerngryte og brun løken.
  2. Tilsett pastinakk og butternutsquash/gresskar og stek videre i 5 minutter.
  3. Tilsett kryddblandingen og de hakkede tomatene og småkok i ca. 15 minutter til alt er passe mykt.
  4. Tilsett babyspinaten og rør om, kok et par minutter
  5. Fordel yoghurten over gryten og strø over frisk koriander.

Hele oppskriften gir ca. 20 gram protein (5 g/porsjon)

Skriv ut