Lukk

Fylte middagsvafler

Til 6 vafler trenger du:

200 g
kokt kald potet
2 dl
lavproteinmelk
0,5 ts
salt
2,5 dl
lavproteinmix
0,5 ts
bakepulver
1 ss
smeltet smør eller margarin + fett til vaffeljernet
1 dl
kaldt vann

Slik gjør du:

1. Skrell og grovrasp potene.
2. Bland potetene med lavproteinmelk, salt, lavproteinmix og bakepulver i en bolle. Tilsett smør og vann.
3. Varm opp vaffeljernet og pensle med fett. Stek vaflene på middels varme i ca. 3 minutter.
4. Server med f.eks. strimlede grønnsaker, blandet salat, ratatouille, coleslaw eller tacosaus.

Oppskriften gir ca. 4,4 gram protein og 160 mg phe, avhengig av valg av råvarer som tilbehør1.

Oppskriften er hentet fra ”Kokboken mycket gott med lite protein” av Elisabeth Sjöqvist och Carina Heidenborg.

Kompis med hjem?
Hun eller han kan spise de samme vaflene som deg.

 

  1. Eksakt innhold varierer avhengig av valg av produkter.
Skriv ut