Lukk

Banan og sjokolademuffins

Til 18 stk gjør du

175 gram
sukker
125 ml
PKU melk
5 gram
bikarbonat
10 gram
bakepulver
200 gram
lavproteinmel (Semper)
100 ml
olje
375 gram
banan
30 gram
O'boy pulver
1
egg

Slik gjør du:

Sett ovnen på 160 grader.

  1. Bland sammen mel, bikarbonat, bakepulver og O’boy i en bolle.
  2. Visp egget med en visp
  3. Tilsett sukker, olje og melk, visp sammen
  4. Mos bananene og tilsett eggeblandingen, bland sammen
  5. Tilsett melet og rør sammen til en røre

Fordel røren i 18 muffinsformer.

Stekes 20-25 minutter.

Hele prosjonen gir 13,3g protein og 618 mg phe.

Oppskriften inneholder egg, for konsistensens skyld. Egget kan byttes ut med eggerstatning. Da vil oppskriften reduseres med 6,8-7 g protein. 

1 muffins gir 0,73 g protein og 34 mg phe

Skriv ut