Koronavirus

Kjære ernæringskunder og forretningspartnere
Vi vet at våre kunder, pasienter og deres familier er avhengig av medisinsk ernæring hver dag. Våre pasienters helse og sikkerhet er vår høyeste prioritet. Vår forpliktelse til å sikre levering, kvalitet og service til dere er sterkere enn noen gang, sett i lys av dagens situasjon rundt utviklingen av Covid-19. Vi ønsker å dele noen av tiltakene vi har gjort, for å fortsette å leve opp til våre forpliktelser og tilby den beste service og støtte.
Produksjon og levering hos Nutricia er en del av Danone, som er en av verdens største matvareleverandører. Leveringer fra våre produsenter og leverandører har ikke blitt påvirket. Våre lagre er fulle av produkter, og våre leverandører har bekreftet at de fortsatt vil forsyne oss med ingredienser, slik at vi kan sikre kontinuitet i vår pågående produksjon. Selv om det er innført reiserestriksjoner for enkeltpersoner, vil ikke dette påvirke transporten av mat og handelsvarer over grensene, slik det ble presisert av myndighetene på pressekonferansen 13. mars.

Høy produksjonsikkerhet og kvalitetsstandard
Som en global leder innen medisinsk ernæring, jobber vi med den høyeste kvalitetsstandard og matsikkerhet. Alle våre produksjonsfasiliteter opererer på et høyere standardnivå enn påkrevd i landene det gjelder, og oppfyller alltid kravene ved inspeksjoner som gjøres jevnlig, som en vanlig produksjonsbedrift. Vi fortsetter å følge situasjonen nøye og vi har allerede implementert preventive tiltak som vi ser nødvendige.

Fortsatt fokus på service
Gitt dagens situasjon, har vi tatt nødvendige steg for å beskytte helse og sikkerhet for våre ansatte, samtidig som vi holder et høyt servicenivå for alle våre kunder. Vi har gjort tiltak for å sikre fleksible arbeidsformer og vårt høyt dedikerte team vil fortsette å serve dere på alle mulige måter. Vårt kundeserviceteam står klare til å hjelpe. De kan kontaktes på tlf: 23002100, eller på ordre.amnno@nutricia.com.
Vi i Nutricia forstår at dette er en utfordrende tid for alle.
Dere kan stole på at vi vil fortsette å gi dere vår beste omsorg og service.

Med vennlig hilsen
Mette Drakenberg
Country Manager Norway